madrak1
Wysłany: 2010-07-27, 14:41 Polecam firmę z Warszawy
Witam,
ja mogę polecić firmę remontową Pana Grzegorza Hexbud.
W maju tego roku postanowiliśmy z mężem przeprowadzić remont łazienki. Zatrudniliśmy Pana Zbyszka z ulotki i była tragedia... Niby faktycznie tanio ale skutki jego działalności były takie, że miałam kilka kafelków na podłodze krzywo ułożonych... Długo by opowiadać, a to temat o poleconych firmach więc do rzeczy.
Pan Grzegorz zrobił mi piękną łazienkę za rozsądną cenę. Na wszystko zużył 1/3 materiałów w porównaniu do Pana Zbyszka. Naprawdę polecam ! Teraz kończy remont pokoju u mojej sąsiadki i też jest super. Widać profesjonalnie i bardzo dużą kulturą osobistą. Nawet miałam wszystko posprzątane a pozostałe materiały oddane. Jak ktoś chce to ich strona www.hexbud.pl . Na inne pytania odpowiem z chęcią w mailu.
I taka moja sugestia na koniec: powinno być więcej takich wątków, może uniknęłabym wtedy straconych nerwów i pieniędzy :(