Wysłany: 2010-07-16, 17:25 UWAGA !!! Firma REN-BUD Wrocław - PARTACZE!!!!
Ostrzegam wszystkich, którzy chcą się zdecydować na usługi firmy Ren-Bud z Wrocławia, właściciel p.Jan Tomaszews...(a raczej "SZEF"ekipy).
Ja zdecydowałam się na powierzenie im wykończenia łazienki i kuchni (kładzenie kafli, montaż wanny i co najgorsze MONTAŻ LUSTRA).
Zaczynając od początku:
-firma ociąga się z zakończeniem prac, umówiony termin końca jest przekładany kilkakrotnie;
-jak na fachowców nie potrafią podać ilości kafli, jaką trzeba kupić. Mi kazali dokupić aż 3 pudła, bo "napewno zabraknie", a teraz mam te 3 pudła i nie mogę ich zwrócić, bo sklep nie przyjmuje;
-ponad 3 tygodnie sprzeczałam się, a raczej walczyłam, aby wykończenie było zrobione tak jak sobie życzę, w odzewie usłyszałam,że to "staroświeckie,tak się już nie robi"
-pomimo jasnych wytycznych (idealnie wymierzone i narysoane przeze mnie i męża), kafle w kuchni, położone są krzywo i oczywiście nie tak jak sobie życzyłam, bo "Pan fachowiec" wie jak będzie ładniej, mimo,że to nie jego mieszkanie.
-to jeszcze nic:
NAJGORSZE JEST LUSTRO W ŁAZIENCE!!! źLE OSADZONE, FUGA SIĘ KRUSZY, BRAK ODSTĘPU MIĘDZY KAFLAMI I LUSTREM (DOWÓD NADAL ISTNIEJE, PONIEWAŻ POMIMO WIELU TELEFONÓW, PRÓŚB ITD. O POPRAWĘ TEGO USŁYSZELIŚMY,ŻE "W TYM PRZYPADKU 5MM TO 1MM, NIE MA RÓŻNICY,A JAK NAM SIĘ NIE PODOBA TO NASZ PROBLEM.tAK SIĘ TERAZ ROBI"...
PROBLEMY MOŻNABY MNOŻYĆ I PRZYTACZAĆ BEZ KOŃCA.
DLA OSÓB KTÓRE MIMO TO SIĘ ZASTANAWIAJĄ NAD ZATRUDNIENIEM W/W EKIPY MOGĘ PRZESŁAĆ ZDJĘCIA.